slijterij nw

In onze slijterij hebben wij voor onze klanten een aanbod van dranken variërend van bier, wijn, frisdrank en gedistilleerd zowel in soort als in prijs. Regelmatig hebben wij aanbiedingen die onder andere via ons Facebook en Twitter account bekend worden gemaakt.

Naast verkoop van bovengenoemde dranken zijn wij ook gespecialiseerd in pakketten. Deze worden door ons zelf samengesteld en daardoor is de keus aan bier- en wijnpakketten groot. Maar we kunnen natuurlijk ook een pakket naar uw wens samenstellen. Hierbij ligt de nadruk op úw persoonlijke wensen. Alles is mogelijk!

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het samenstellen van uw kerstpakketten. Of het nu gaat om drankpakketten of levensmiddelenpakketten, de keuze is volledig aan u. U bent niet verplicht om een minimale afname te doen, of het nu om één pakket gaat of tientallen, wij verzorgen het graag voor u.

Naast ons gevarieerde assortiment kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van diversen tenten, tapinstallaties, statafels, glaswerk, tafels en stoelen, enzovoort. We beschikken ook over een bezorg- en ophaalservice. Informatie over onze dranken en verhuur-artikelen treft u aan op onze pagina over verhuur. Wanneer u na uw bezoek nog vragen heeft, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze slijterij, waar we u graag van dienst zijn en waar u ook terecht kunt voor advies omtrent uw feesten van klein tot groot.

IMG 4242